Projektovanje i kursevi

Projektovanje i kursevi

Jedna od delatnosti naše firme je i projektovanje upravljačkih sistema, kao i programiranje uređaja koji se u tim sistemima koriste. Takođe održavamo i kurseve za rad sa LOGO! logičkim modulima i Simatic S7-200 i S7-1200 PLC-ovima…

Projektovanje – U mogućnosti smo da vam ponudimo različite oblike projektovanja u zavisnosti od vaših potreba: kompletno projektovanje po sistemu ključ u ruke, izrada projekta, izrada aplikativnog softvera po želji kupca. Projektovanje po sistemu “ključ u ruke” obuhvata kompletno projektovanje u kome će vam naša firma na osnovu vaših tehnoloških zahteva izraditi celokupan projekat i izvršiti instalaciju, programiranje i puštanje u rad celog sistema. Izrada projekta obuhvata izradu celokupne projektne dokumentacije potrebne za automatizaciju jednog procesa na osnovu vašeg tehnološkog rešenja i vaših zahteva. Moguće su različite varijante izrade ovakvih projekata, a sve u zavisnosti od vaših potreba i željaNaša firma nudi i mogućnost izrade aplikativnog softvera po želji kupca. Pod aplikativnim softverom podrazumevamo svaki softver koji koriste uređaji koji se nalaze u upravljačkim sistemima vaše firme (softver za programiranje PLC-ova, HMI interfejs itd…).

Kursevi – Naša firma organizuje i kurseve za rad sa Siemens-ovim LOGO! logičkim modulima kao i kurseve za rad sa Simatic S7-200 i S7-1200 PLC ovima. Postoje tri varijante kursa: uvodni, osnovni i napredni kurs. Kursevi se odrzavaju za minimalno 5 polaznika a u okviru njih se realizuje puno praktičnih vežbi i primera.